top of page

Wijkvereniging het 3e Schilderskwartier is een vereniging voor, maar vooral ook door bewoners. Het doel is om gezamenlijk de leefbaarheid in de wijk te vergroten door het organiseren van allerlei activiteiten. Maar ook door zorg te dragen voor het behoud van de karakteristieke architectuur in de wijk. Uw inbreng is hiermee meer dan welkom!

Centraal hierin staat verbondenheid met elkaar, elkaar leren kennen. Of het nu gaat om studenten die er relatief kort wonen of ouderen die al jaren in de wijk wonen en daar graag willen blijven wonen. Door elkaar te leren kennen, op wat voor manier dan ook, wordt de leefbaarheid van de wijk vergroot en kan iedereen hier met nog meer plezier wonen. Het bestuur wil dit alles graag faciliteren en stimuleren, Wijkvereniging het 3e Schilderskwartier is opgericht in navolging van de 1e en 2e Schilderskwartieren.

 

Zij hebben een vergelijkbare dynamiek in de wijk en ook vergelijkbare doelstellingen. We proberen dan ook daar waar mogelijk van elkaar te leren en elkaar te versterken. Daarnaast vindt er nauw contact plaats met de Wijkraad van de gehele Schilderswijk.

bottom of page