top of page

Gluren bij de Buren...

De Schilderswijk zit boordevol creatief talent. Talent dat maar al te graag bereid is om een keer per jaar, in april ten overstaan van wijkgenoten een proeve van hun kunnen af te leggen. Van muziek tot geschiedenis, van kunst tot wetenschap. U bent als wijkbewoner van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren bij uw buurtgenoten. Gluren bij de Buren is een juweeltje dat we moeten koesteren. Heeft u suggesties, tips of wilt u meedoen? Stuur een mail naar gluren@schilderswijkgroningen.nl

 

Zondag 7 april heeft u weer de kans voor een verrassende kijk op de wijk. Met een zeer uitgebreid en gevarieerd programma tijdens Gluren bij de Buren. Van muziek tot geschiedenis, van kunst tot wetenschap.
U bent als wijkbewoner van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren bij uw buurtgenoten.
 

Het complete programma van Gluren bij de Buren 2024 staat op de middenpagina’s van de wijkkrant of is te vinden via onderstaande button. Met deze informatie bij de hand moet het lukken een voor u aantrekkelijke route samen te stellen langs de verschillende presentaties. Aan het einde van de dag is er tijdens de nazit in De Slingerij gelegenheid om ervaringen en indrukken uit te wisselen en het wijklied ‘Daar ligt mijn hart.Daar staat mijn huis’ samen te zingen. Meer informatie vindt u in de komende wijkkrant.

Heeft u suggesties, tips of wilt u meedoen? Stuur een mail naar gluren@schilderswijkgroningen.nl

De organisatoren van Gluren bezig met de uitwerking van het programma.

V.l.n.r. Bea Ekamper, Wilma van Slooten, Tineke Runia, Joke Sinnema en Fenny Wichers.

bottom of page