Menu

Stichting van Ostade

De Stichting van Ostade (voormalig West End) is opgericht in 1932. In 2007 is de huidige speeltuin, een Deltaplanspeeltuin, geopend. Het wijkcentrum Kostverloren Kwartier en de speeltuin vallen onder het bestuur van de Stichting. In en rond het gebouw valt van alles te doen voor de wijkbewoners. Diverse vaste clubs maken gebruik van het centrum, maar minimaal één keer per maand worden er ook allerlei zeer diverse evenementen georganiseerd. Onder ander lezingen, theatervoorstellingen, wijnproeverijen, kerstdiner, poëzieavond en concerten. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden; vaak wordt een financieel beroep gedaan op onder andere Thuis in Kostverloren, Oranje Fonds, het NLA en de wijkorganisaties. De Stichting organiseert en coördineert sinds een aantal jaren deze activiteiten vaak samen met de Huurdersvereniging Kostverloren. Er wordt ook samengewerkt met de Vensterschool, de Petteflet, en alle wijkorganisaties. 
 

Vrijwilliger worden?

De Stichting werkt met vrijwilligers. Heb je wat tijd over en lijkt het je leuk mee te doen bij de organisatie van allerlei leuke activiteiten? De Stichting kan je hulp goed gebruiken. 

alt

Stichting van Ostade

Stichting van Ostade

Voorzitter: Jacob Bolhuis

Secretaris: Marten Vos

Penningmeester: Leendert van der Laan
 

Kostverloren Kwartier

Het wijkcentrum Kostverloren Kwartier bevindt zich in het achterste gedeelte van de basisschool 'De Petteflet' en is bewegwijzerd vanaf het basketbalveldje aan de van Ostadestraat.

Leuke idee├źn

Leuke ideeën voor nieuwe activiteiten zijn altijd welkom. Neem contact op met Jacob Bolhuis